Ashtanga Yoga

Yoga privéles

Uw Yoga privéles is helemaal afgestemd op uw eigen niveau.

Ashtanga Yoga is geschikt voor iedereen. Start met de basis!

In de Yogalessen leert u het proces van ‘verbinden, verenigen en samenkomen’.

Yoga is gezond voor uw lichaam en geest. Ontdek de vele voordelen.

Welke yogales past het beste bij u? Lees hier alle soorten en meld u direct aan.

Specifieke yogales behoeften

Het kan voorkomen dat u bepaalde specifieke behoeften hebt die in de groepslessen niet aan bod komen. U wilt meer leren over de achtergronden, de diepere betekenis van yoga en wat yoga specifiek voor u kan betekenen.

Het kan ook zijn dat u last hebt van een blessure, u bent aan het revalideren of u heeft (tijdelijk) behoefte aan individuele ondersteuning en begeleiding.

Wat kun je verwachten van een yoga privéles?

Wat kunt u verwachten van een privéles? Er wordt samen met u per les bekeken hoe u ervoor staat. Omdat de lessen één op één zijn kunt u zelf het tempo aangeven. We bespreken samen wat er die les kan en wat misschien de volgende keer beter lukt. De les wordt dus helemaal afgestemd op uw lichaam en geest, op dat moment. U leert het herkennen van patronen en reikt nieuwe manieren aan hoe u hiermee moet omgaan. Ook kunt u met al uw vragen over yoga terecht en yoga in relatie tot u als persoon.

Aantal privélessen

Voelt u er niet veel voor om een groepsles bij te wonen? De lestijden passen niet zo goed in uw dagelijks schema? Of wilt u dat de les volledig gericht is naar uw wensen? Yoga Privélessen zijn dan uitermate succesvol! Het beste is om een serie van een aantal yogalessen te volgen. We raden u een minimum van 3 tot 5 lessen aan, maar uiteraard bent u ook voor een enkele yogales welkom.

Start uw yogareis

Nieuwsgierig en benieuwd wat yoga specifiek voor u kan betekenen? Boek een les en stuur een e-mail naar: info@jepun.be of bel op werkdagen, tijdens kantooruren naar +32 (0)89 247677. Hier kunt u meteen aangeven voor welke datum en lestijd u mee wilt doen, we reserveren dan direct een plek voor u. Tijdens deze les beoefenen we vooral zachte, herstellende yogahoudingen op een rustig tempo. De yogales is erg geschikt voor beginners, bij herstel na blessures, na een zwangerschap of als u het gewoon rustig aan wilt doen.

Deze prijzen gelden enkel voor lessen die doorgaan in mijn studio te Genk. Voor lessen aan huis wordt een bijkomende verplaatsingsvergoeding gerekend. Contacteer mij vrijblijvend voor meer informatie.

Prijzen

1 les: € 65,-
2 lessen: € 120,-
5 lessen: € 275,-
10 lessen: € 450,-

Start hier uw yogareis!