Scrubs


De meest fundamentele behandeling van de huid is de reiniging. Uw huid kan op verschillende manieren worden gereinigd. Een scrub voedt de huid, verwijdert dode huidcellen te verwijderen en verzorgd. Jepun biedt een vijftal heerlijke scrub-behandelingen met natuurlijke ingrediënten. Weet u niet welke scrub het beste voor uw huid is? Neem contact op en laat u dan door ons adviseren.

Javaanse body scrub

Deze body scrub is gemaakt van een ‘lulur’, lulur is een mengsel van allerlei traditionele Indonesische kruiden. De Javaanse body scrub is een zeer populaire scrub die tegenwoordig wereldwijd wordt gebruikt vanwege haar exotische karakter. Lulur is geel van kleur en bestaat uit tamarind zaden, rijstbloem en sandelwood.

50,00

Spice Boreh Bali pakking

Deze pakking is een traditionele pakking vanuit de dorpen van Bali. Deze behandeling is perfect voor het verzachten van pijn en kwaaltjes. Ook bij koorts en grieptoestanden is dit een ideale behandeling.

Duur: 35 min

50,00

Green tea scrub

De Green Tea scrub verwijdert dode huidcellen en verzacht de huid. Groene thee staat er om bekend dat het werkt als anti-oxidant.

Duur: 30 min

50,00

Volcanic Body Peeling

Ontgiftende peeling met voedende verzorging.

Duur: 30 min

50,00

Volcanic Mud pakking

De Volcanic Mud pakking is ook wel bekend als ‘the ring of fire’, de naam is te danken aan het feit dat de Indonesische eilandengroep beschikt over meer vulkanen dan waar dan ook ter wereld.Vulkanische modder beschikt over een enorme hoeveelheid aan mineralen zoals magnesium, silicium en selenium, wanneer deze mineralen in contact komen met de huid, helpen deze mineralen de huid te voeden. De modder ontgift en helpt bij het afbreken van cellulitis. Het ganse lichaam kan deze pakking ondergaan.

Duur: 35 min

50,00

Coconut scrub

De kokosnoot scrub heeft een uitermate zachte textuur. Daardoor is deze scrub zowel geschikt voor de droge, gevoelige en verbrande huid.

Duur: 30 min

50,00

Candlenut scrub

De Candlenut scrub is speciaal ontwikkeld voor de normale en de droge huid. Deze scrub verwijdert dode huidcellen, is erg verzorgend en voedend voor de huid en geeft de huid nieuw leven.

Duur: 30 min

50,00