Privé Sauna en Wellness Limburg

Privé sauna en wellness op een steenworp afstand van Limburg

Sauna en wellness. Drukte, haast en stress. Herkent u het? Na een lange werkdag of week verdient u het om verwend te worden. Op slechts een half uurtje rijden van Limburg vindt u de meest exclusieve privé sauna van België. Zodra u arriveert is het tijd voor totale ontspanning. Na een hartelijk en warm onthaal is het tijd om de heerlijk zachte badjas met badslippers aan te trekken. Na een korte rondleiding en uitleg van alle faciliteiten mag u 3 uur volledig gebruik maken van de privé sauna.

Wat de stress goed doet verdwijnen is een duik nemen in ons verwarmde privézwembad. Stap erna in onze Finse sauna met kleurentherapie. In de sauna zijn lichttherapie lampen aanwezig. De energie is bepalend voor de innerlijke rust, de gezondheid en harmonie. De kleuren om ons heen zijn van invloed op die balans. Deze kleuren halen we op natuurlijke wijze uit het zonlicht. Een bezoek aan de sauna zult u als gelukzalig ervaren.

Maak een keuze uit één van onze arrangementen

Sauna en wellness arrangementen

Ons professionele team zal u heerlijk verwennen gedurende een heel wellness en sauna arrangement. Onderga bijvoorbeeld een traditioneel Balinees schoonheidsritueel of een Coconut Body Glow Ritual. Jepun biedt diverse beautybehandelingen en heerlijke traditionele massages waarna u zich werkelijk als herboren voelt. De behandelingen voor lichaam en gelaat kunnen een ontspannend, of lichaam verbeterend karakter hebben. Wij bieden verschillende arrangementen waarbij u uw dagje relaxen kunt combineren met een hapje, een fles bubbels of zelfs in de zomermaanden een barbecue. Even ontsnappen aan het dagelijkse leven, weg van alle drukte! Enkel ontspannen! Ook u heeft het verdiend om eens heerlijk verwend te worden!

Luxe massages en arrangementen

Ervaar de echte Balinese schoonheidsrituelen. Boek een heerlijk ontspannen en luxe massage en kom helemaal tot rust. Wanneer u voldaan bent, neemt u plaats in onze rustruimtes met verwarmde zetels waar de gashaard met televisie niet ontbreekt. Samen tot rust komen in combinatie met een arrangement. Wat u ook kiest, aan het eind van uw bezoek bent u buitengewoon ontspannen en tegelijkertijd vol met nieuwe energie.

Reserveer direct uw privé sauna en wellness in Limburg