Ontharingen

Permanente laserontharing

Waarom laserontharing ? Ontharing op de traditionele manier is vaak erg pijnlijk en vaak niet afdoende. Bovendien moeten de behandelingen telkens herhaald worden.

LASERONTHARING

Waar traditionele manieren van ontharing gebaseerd zijn op bruut geweld, het haar wordt inclusief haarwortel uitgerukt, is laserontharing een zachte ontharing waarbij de huid nauwelijks geïrriteerd raakt. Kies voor de Laser methode als u minder pijn verkiest bij ontharing.

WERKWIJZE

Laserontharing werkt door gebruik te maken van het lichaamseigen melanine dat natuurlijk in het haar aanwezig is. De laser stuurt een puls doorheen het haar waarvan de hitte door de melanine naar de haarwortel getransporteerd wordt, waardoor de haarwortel wordt vernietigd. Een speciale koeltip die in aanraking komt met uw huid zorgt ervoor dat wanneer de laser een zeer korte puls geeft, de omliggende huid en onderliggende bloedvaatjes beschermd zijn tegen de hitte van de laser. Het resultaat is een pijnloze ontharing. Laserbehandeling geniet daardoor de voorkeur van steeds meer mensen! Bovendien zorgt ontharing met de laser na 5 tot 8 behandelingen (Afhankelijk van welk soort haartype u heeft) voor een definitieve ontharing. Tachtig tot negentig procent van de behandelde haren is dan definitief
weg!

ONTHARING LASER

Het aantal behandelingen dat u nodig heeft, hangt af van de te ontharen plaats op uw lichaam, het type van uw huid en de kleur van uw haar. Om dat te bepalen bieden wij u een gratis testsessie laserontharing aan.  Afhankelijk van hoe u reageert op deze laserontharing, bepalen wij dan hoeveel keer u onder de laser moet voor een definitief resultaat.

Lichaamsontharingen met suiker.

Vrouwen:

Suiker ontharing bikini (Lies) € 20,00

Suiker ontharing bovenbenen € 30,00

Suiker ontharing bovenlip € 12,00

Suiker ontharing Brazilian (streepje) € 35,00

Suiker ontharing kin € 12,00

Suiker ontharing oksels € 20,00

Suiker ontharing onderarmen € 25,00

Suiker ontharing onderbenen € 35,00

Suiker ontharing volledige benen :€ 55,00

Suiker ontharing wangen € 15,00

Wenkbrauwen epileren € 12,00

Mannen:

Suiker ontharing benen volledig  € 65,00

Suiker ontharing oksels  € 25,00

Suiker ontharing rug of borst € 40,00

Lichaamsontharingen met hars.

Mannen:

Hars ontharing benen volledig  € 50,00

Hars ontharing oksels € 20,00

Hars ontharing rug of borst € 30,00

Vrouwen:

Hars ontharing benen volledig € 45,00

Hars ontharing onderbenen € 30,00

Hars ontharing bovenlip € 10,00

Hars ontharing kin € 9,00

Hars ontharing neus € 12,00

Hars ontharing oksels € 15,00

Hars ontharing onderarmen € 18,00