Jepun Massages

Ben je vermoeid, heb je een lange werkdag achter de rug of wilt je gewoon even lekker ontspannen? Bij Jepun in Genk besteden we alle aandacht en tijd die nodig is om je als herboren te laten voelen. Naast onze privé sauna staan onze ervaren en professionele masseuses iedere dag klaar om een deugdoende massage te geven. Wij zijn een relaxatie center er worden geen erotische massages gegeven, gelieve dit ook te respecteren.

 

Een massage is niet alleen goed als ontspanning, maar biedt ook vele lichamelijke voordelen. Voor mensen die vaak sporten kan een regelmatige massagebehandeling de sportprestaties verbeteren. Wil je afslanken, dan kan een massage een positief effect hebben op het verminderen van vochtophoping en afvalstoffen. Doordat uw lichaam weer in balans komt, voelt u zich lekkerder in uw vel, ontspannen en zal u zich mentaal sterker voelen.

 

Bekijk hieronder de verschillende mogelijkheden en neem contact op om een afspraak te maken.

 • Deep tissue massage is een krachtige massage om het lichaam weer in balans te brengen. Deep tissue massage is een intense massage gericht op het bindweefsel. Door middel van langzame en diepe massagetechnieken wordt de ‘energiestroom’ verbeterd. Dit type massage is gericht op het losmaken van knopen of spierspanning. De deep tissue massage is vooral geschikt voor mensen met langdurig en chronisch opgehoopte spanning in lichaam en geest. Omdat de methode veel aandacht op bepaalde gebieden legt, kan je lichaam tijdens en na de massage soms wat pijn doen.

  Duur: 50 min 
  € 85,- per persoon

 • De Aromatherapy massage is een zachte en luxueuze massage waarbij u kunt kiezen uit verschillende oliën. Deze massage kalmeert de zenuwen en stimuleert de bloedcirculatie. De massage is heerlijk door de aroma’s die vrij komen van de oliën die gebruikt worden.

  Duur: 50 min 
  € 85,- per persoon

 • De Balinese massage is een zeer populaire massage bij Jepun. Bij deze massage wordt er gebruik gemaakt van een eeuwenoude Balinese techniek waarbij er sterke vingers en een stevige handpalmdruk gebruikt wordt in combinatie met stimulerende zachte bewegingen. Deze massage kan zowel zacht, medium of hard gevraagd worden. Deze massagetherapie verlicht de spanning van het lichaam, relaxeert en stimuleert de bloedsomloop.

  Duur: 50 min
  € 85,- per persoon

  Graag vragen wij je om 10 minuten op voorhand aanwezig te zijn voor de massages zodat we tijdig kunnen starten met je behandeling.

 • Tijdens de Hot Stone massage wordt er gebruik gemaakt van warme rivierstenen worden samen met olie op de chakra energie centra geplaatst. Hierop volgt een massage over het hele lichaam heen die stress en spanning doen verdwijnen. De warme stenen zorgen voor een diepe relaxatie en helderheid van de geest.
  Niet aan te raden in de zomer! Bij hoge zomerse temperaturen kan deze niet uitgevoerd worden.

  Duur: 75 min
  € 105,- per persoon

 • De Kruidenstempel massage is een massage die gedaan wordt met stempels. De stempels activeren de stofwisseling en verbeteren de bloedsomloop. De kruiden ontslakken, regeneren en verzorgen de huid op intensieve wijze. De helende effecten van de warme kruiden werken tot diep in het onderliggende weefsel, zelfs tot in de organen. De warmte heeft ook een positieve invloed op de doorbloeding. De bloedvaten zetten uit en de huid wordt intensiever doorbloed. Deze massage stimuleert het lichaam om beter te functioneren en brengt het tegelijkertijd tot rust.
  Niet aan te raden in de zomer! Bij hoge zomerse temperaturen kan deze niet uitgevoerd worden.

  Duur: 75 min
  € 105,- per persoon

 • De Spice Island massage is een unieke massage van de Archipelago van Indonesië die werd doorgegeven van generatie op generatie. Deze massage stimuleert de bloedcirculatie en zorgt voor een verbetering van de huidconditie. Deze massage is geschikt voor iedereen.

  Duur: 60 min
  € 90,- per persoon

 • Het is een moment om helemaal tot rust te komen en spanningen van je af te laten glijden.
  Een ontspannende massage kan wonderen doen bij stressklachten of wanneer je jezelf niet lekker in je vel voelt. Maar het kan ook gewoon een momentje van pure verwennerij zijn.

  30 min.  - 50 euro

 • Rustgevende massage van hoofd, nek en schouders.

  Duur:30 min

  €45 per persoon

 • Gerichte voet- en beenmassage die de vermoeidheid wegneemt.

  Duur:30 min

  €45 per persoon

   

 • is gericht op het stimuleren van het zelfgenezend vermogen van de mens. Door de voetreflexzones volgens een speciale techniek te masseren, wordt de doorbloeding van het lichaam bevorderd. Hierdoor kunnen zuurstof en voeding de weefsels bereiken en worden afvalstoffen sneller afgevoerd.

  duur: 50 min

  €55 per persoon

 • Een zwangerschapsmassage is een zachte massage die gericht is op je zwangere lichaam. Dat betekent dat de masseur minder stevig masseert. Zij ontwijkt daarbij de drukpunten die in verbinding staan met je baarmoeder. Door het stimuleren van bepaalde drukpunten zou namelijk de baarmoeder kunnen samentrekken.

  Tijdens een zwangerschapsmassage vermijdt de masseur vaak je buik. Het masseren van de buik kan tijdens je zwangerschap gevoelig zijn. Wel besteedt hij extra aandacht aan je benen. Die kunnen tijdens je zwangerschap sneller vermoeid raken en vocht vasthouden. Een massage vermindert deze klachten

  Duur:50 min

  €75 per persoon