Huisregels

 1. Het saunacomplex is volledig rookvrij.
 2. Het is verplicht gebruik te maken van handdoeken in onze droge sauna en infrarood cabine.
 3. Het is niet toegestaan producten toe te voegen aan het zwembad, de spa of de sauna.
 4. Eigen dranken en eten zijn niet toegelaten.
 5. Kinderen t/m 3 jaar zijn gratis. Kinderen dienen steeds onder toezicht van een volwassene te blijven.
 6. Huisdieren worden niet toegelaten.
 7. Voor het in gebruik nemen van ons saunacomplex dient u eerst een douche te nemen. Ook na elk bezoek aan de droge sauna, de infrarood sauna of het stoombad dient u eerst een douche te nemen alvorens u in de spa of het zwembad gaat.
 8. Verboden te duiken in het zwembad.
 9. Na 22.00 uur wordt de stilte aan het zwembad/buitengedeelte van Jepun gerespecteerd.
 10. Bij het laattijdig verlaten van het privégedeelte, rekenen wij 20 euro per kwartier aan, die wij bij de volgende klant in mindering zullen brengen.
 11. Jepun Spa kan niet verantwoordelijk worden gesteld voor ongevallen, lichamelijke of materiële schade, verlies van goederen of foutief gebruik van het saunacomplex en zal dus ook nooit in gebreke kunnen worden gesteld. Jepun Spa zal ook niet verplicht zijn een schadevergoeding te betalen.
 12. Wanneer schade aangebracht wordt aan de door u gehuurde ruimte bent u verplicht de herstelling van deze schade te vergoeden en wanneer de ruimte gesloten moet worden deze reden een schadevergoeding van €500,- per dag te betalen.
 13. Annuleringen dienen 72 uur op voorhand te gebeuren en kan enkel via mail (ook als je telefonisch contact hebt opgenomen dien je nog steeds te annuleren via mail naar info@jepun.be) Telefonische annuleringen worden niet aanvaard om misverstanden te voorkomen. Er worden GEEN gelden teruggestort.
 14. Indien u uw reservatie wenst te annuleren dan kan dit kosteloos tot 72 uren voor uw reservatie datum. Het betaalde bedrag kan dan opnieuw gebruikt worden voor een andere afspraak of deze kan worden teruggegeven als cadeaubon die een half jaar geldig is.
 15. Indien er niet wordt geannuleerd of een ‘no show’ wordt 100% van het verschuldigde saldo in rekening gebracht.
 16. Bij een no-show, dus bij het niet komen opdagen terwijl u een afspraak heeft staan, vervalt het betaalde bedrag.
 17. Elke annulering moet per e-mail gebeuren. Ook als u telefonisch een annulering doet, moet deze nog per mail geannuleerd worden.
 18. Badslippers zijn verplicht.
 19. Jepun Spa heeft het recht om mensen te weigeren om welke reden dan ook.
 20. Jepun Spa beperkt zich ertoe de gebruiker parkeervakken en fietsenstallingen ter beschikking te stellen. Jepun Spa is geen bewaarnemer of depositaris en heeft dus ook geen bewaarplicht, hij is evenmin aansprakelijk voor daden van derden. Jepun Spa wijst alle aansprakelijkheid af uit hoofde en op grond waarvan ook, voor alle schade ten gevolge van onder meer ongevallen, diefstal of beschadiging zelfs ten dele, die binnen zijn inrichting kan ontstaan.
 21. Op al onze rechtsverhoudingen is het Belgisch recht van toepassing. Voor geschillen tussen Jepun Spa en onze klanten is de rechtbank van Tongeren bevoegd, tenzij door de wet een andere rechtbank wordt toegewezen.
 22. Promoties zijn onderling nooit cumuleerbaar, noch in combinatie met last minute-aanbiedingen.
 23. Iedereen die een reservatie maakt bij Jepun Traditional Spa verklaart zich automatisch akkoord met onze huisregels.

Etiquette 

 

 1. Voor de gasten die een behandeling ondergaan is er een welkomstdrankje beschikbaar.
 2. Indien u zwanger bent, menstrueert of gezondheidsproblemen heeft, gelieve onze receptioniste hiervan in te lichten. We raden u aan om behandelingen met harde druk of drukpunten te vermijden.
 3. Erotische massages of iets in die trant worden niet gegeven bij Jepun Traditional Spa.
 4. Onze massages zijn niet medisch van aard. Bij twijfel dient u eerst contact op te nemen met uw arts.
 5. Wij raden al onze gasten aan op tijd te komen voor een behandeling of afspraak. (10 minuten voor aanvang van de afspraak). Laattijdige aankomst wordt van afgetrokken van de behandelingsduur.
 6. We verzoeken u om eventuele juwelen te verwijderen voor de behandeling begint. In de behandelingsruimte zijn er juwelenkistjes voorzien.
 7. Om de stilte te behouden verzoeken we de gasten hun gsm uit te schakelen en rustig te praten.
 8. Voor elke behandeling bij Jepun Spa voorzien wij u van handdoeken, slippers en wegwerpbaar ondergoed.
 9. Het management van Jepun Traditional Spa kan niet aansprakelijk gesteld worden voor geldverlies of beschadiging van bezittingen.
 10. Geldigheid Cadeaubonnen. De cadeaubonnen van Jepun zijn 6 maanden geldig.

Bij voorbaat dank en wij hopen u snel te zien bij Jepun Traditional Spa. Mocht u nog vragen hebben, stel deze dan gerust. U kan in elk geval rekenen op een vriendelijk onthaal en de mogelijkheid om alle vragen te stellen omtrent ons aanbod!