Huidverbetering

DERMAPLANNING

Dermaplanning is een pijnloze behandeling waarbij dode huidcellen en donsharen worden verwijderd met een chirurgisch steriel mesje.

Onmiddellijk na je behandeling heb je een zachte en frisse huid. Je huid krijgt een natuurlijke GLOW en wordt ontvankelijker voor de opname van de werkstoffen.

Deze behandeling kan worden gecombineerd met andere gelaatsbehandelingen.

Prijs: 95€

GENEO

Deze 3-in-1 anti aging behandeling geeft de beste resultaten op huidverbetering .

Wat OxyGeneo™ technologie uniek maakt? De behandeling combineert de microdermabrasie + fruitzuurpeel + infusie met essentiële revitaliserende ingrediënten + zuurstoftherapie van binnenuit + ultrasoon voor cel stimulatie +TRIPPOLAR voor collageenstimulatie.

Prijs: 125€

SKIN  REFRESH (Peeling)

Intensieve peeling aangepast aan de behoefte van de huid, geschikt voor allerlei huidproblemen. Een groot hoogontwikkeld gamma aan peelings van mild tot zeer intensief. Met de juiste aangepaste vloeistof zal de huid weer een frissere uitstraling krijgen en kunnen bepaalde huidproblemen zoals pigmentvlekjes, fijne rimpeltjes, grove poriën en acné behandeld worden.

Voor het meest optimale resultaat raden wij een kuur

Prijs: 115€/behandeling

LUXURY TREATMENT

Luxueuze gelaatsverzorging waarbij gebruik wordt gemaakt van een extraatje zoals een ampoule, een Crystal Fibre Masker en een  gelaatsmassage. Aan de hand van een correcte huidanalyse worden de juiste producten gebruikt, aangepast aan jouw huidtype.

Prijs 115€

THE ULTIMATE TREATMENT (Combi : peeling + needling)

Deze behandeling wordt de huid zacht doorprikt met minuscule naaldjes die ultra kleine wondjes creëren in de bovenste huidlaag, zonder deze te beschadigen. Op deze manier kunnen de zeer sterk geconcentreerde werkstoffen dieper in de huid gepenetreerd worden. Het lichaam gaat een natuurlijk herstelmechanisme in werking zetten, waardoor een enorme verbetering van de huid plaatsvindt. Het werkt zeer goed bij jonge littekens, huidveroudering, grove poriën. Het zorgt voor een stevige en strakke huid. De huid wordt gladder en ziet er fris uit.

Voor het meest optimale resultaat raden wij een kuur

Prijs: 130€

THE FULL EXPERIENCE (Anti-aging)

De Age Element  is de allereerste behandeling die exclusief is ontworpen door Mesoestetic met behulp van een app, analyseert die betrokken zijn bij het huidverouderingsproces en zo de meest geschikte behandeling voor elke klant persoonlijk definieert.

Het anti-aging protocol bevat vier unieke boosters, ontworpen om in combinatie te worden gebruikt, op basis van de behoeften van elke klant.

Een gepersonaliseerde uitgebreide anti-aging behandeling die we helemaal afstemmen op uw huidconditie of huidprobleem door middel van verschillende boosters en maskers.

Prijs: 130€