HIFU behandeling

HIFU behandeling

HIFU is de nieuwste trend op beauty gebied. Met HIFU is het liften van de hals, gelaat en decolleté relatief eenvoudig uit te voeren. Er is nauwelijks hersteltijd en de behandeling wordt over het algemeen goed verdragen.

 

Wat is een HIFU behandeling?

HIFU staat voor High Intensity Focused Ultrasound en is een behandeling op basis van geluidsgolven. De energie die vrijkomt tijdens deze behandeling zorgt ervoor dat er warmte in de diepere huidlagen ontstaat. Bij het herstelproces dat hierna optreedt wordt de collageenaanmaak gestimuleerd. De huid wordt door dit collageen krachtiger en steviger en krijgt zijn elasticiteit weer terug.
Het proces van collageenvorming neemt ongeveer 3 maanden in beslag, zodat de huid langzaamaan verstrakt. Het resultaat komt daarom op een natuurlijke wijze tot stand. Uw omgeving zal opmerken dat u er jonger en frisser uitziet zonder dat dit kunstmatig overkomt.

Waarom zou ik voor een HIFU behandeling kiezen?

HIFU is een makkelijk toe te passen behandelmethode en heeft nauwelijks bijwerkingen. Het is daarom goed uit te voeren zonder dat het in uw omgeving opvalt dat u behandeld bent. Vooral voor mensen die liever geen fillers willen of die een facelift een stap te ver vinden is HIFU ideaal. Daarnaast is het een uitstekende behandeling als aanvulling op injectable behandelingen.
HIFU is ook uitermate geschikt om de ouder wordende huid te verstevigen. Door de HIFU behandeling kan de huid op een natuurlijke manier gelift en verstevigd worden.
 

 

Waar is HIFU voor geschikt?

De behandeling werkt vooral erg mooi op contouren zoals de kaaklijn en de wangen, maar ook op een dubbele kin of voor het verstrakken van de bovenarmen. Het allerfijnste is misschien wel dat er maar 3 behandelingen nodig zijn voor een prachtig resultaat.

HIFU behandelopties

  • Kaaklijnen verstrakken
  • Neuslippenplooi (plooien tussen neus en mondhoeken)
  • Slappe oogleden
  • Wenkbrauwlift
  • Dubbele kin
  • Doorzakkende hals
  • Fijne lijntjes en rimpels
  • Ongelijkmatige teint of textuur van de huid
  • Grote poriën
  • Verstrakken van buik en bovenarmen

Is een HIFU behandeling veilig?

Goed uitgevoerd is een HIFU behandeling erg veilig. Er is nauwelijks tot geen hersteltijd en complicaties zijn zeldzaam, mits de behandeling deskundig is uitgevoerd.
HIFU is daarom een behandeling die onder andere door de FDA is goedgekeurd. Deze manier van behandelen wordt al meer dan 50 jaar veilig en doeltreffend toegepast. Er is veel onderzoek naar verricht waaruit de veiligheid is gebleken.

 

Prijzen HIFU behandeling

HIFU is een zeer waardevolle behandeling en biedt gezien zijn voordelige tarieven over het algemeen veel voordelen ten opzichte van andere behandelingen. De prijs hangt echter af van de grootte van het te behandelen gebied.

Tarieven

HIFU Volledig gelaat

500,00

HIFU behandeling: per zone

2 zones voor maar 300 euro

150,00

HIFU volledig gelaat + hals en decolleté behandeling

650,00